Platja balmins, cala balmins, sitges, barcelonaAquesta platja es localitza a l'est de l'església principal de Sitges, més o menys a 15 minuts a peu de distància, just darrere de l'interessant cementiri de Sant Sebastià. Es divideix en tres cales diferents, separades per pedres i amb una longitud total de 240 metres i una amplada mitjà de 20 metres. És bastant popular i compta amb un restaurant en plena platja, a més de tots els serveis, dutxes inclosos. La bellesa d'aquesta platja rau en la panoràmica de les muntanyes que s'observa des de la sorra: en lloc dels típics edificis de les platges de la Costa Daurada, aquesta platja està coronada per muntanyes. És principalment nudista, així que no passa res si et deixes el banyador a casa. Però no et preocupis, si prefereixes anar amb banyador, ningú et dirà res. ISO 14.001. Distintiu EMAS. Certificat Biosphere

Playa dels Balmins

Compártelo

Servicio de la Playa dels Balmins

Image

Chiringuito Cala BalminsImage
ImageImage
ImageImage
Image

Esta playa se localiza al este de la iglesia principal de Sitges, más o menos a 15 minutos a pie de distancia, justo detrás del interesante cementerio de San Sebastián. Se divide en tres calas diferentes, separadas por rocas y con una longitud total de 240 metros y una anchura media de 20 metros. Es bastante popular y cuenta con un restaurante en plena playa, además de todos los servicios, duchas incluidas.
La belleza de esta playa radica en la panorámica de las montañas que se observa desde la arena. Es una playa naturista, así que no pasa nada si te dejas el bañador en casa. Pero no te preocupes, si prefieres ir con bañador, nadie te dirá nada.

ISO 14.001.
Distintivo EMAS.
certificado Biosphere