Tota la informació de les platges de Sitges

Les 19 millors platges de Sitges

Platges urbanes i familiars, de fàcil accés en transport públic. O cales petites i d’aigua color turquesa dins de l’Parc de Garraf. Platges d’ambient LGTBI. Platges per fer esport o per relaxar-se i oblidar-se de tot.

Cales amb vistes, cales on no cal banyador i cales on es pot portar la mascota. Platges per entendre l’ambient de la ciutat i platges on prendre alguna cosa, amb concerts en directe i DJ en viu.

És qüestió de triar o de descobrir. Tot ho trobaràs a Platges de Sitges.

Platges de Sitges

Cala Ginesta

Una de les platges més petites de Sitges, amb aigua per davant i vaixells per darrere. Ubicada al costat del port esportiu Ginesta, ofereix una opció aïllada i, per tant, tranquil·la. A més, pot ser punt d’inici o final d’una excursió al Parc del Garraf. A la cala s’hi pot accedir a peu, deixant el cotxe a la carretera, o per l’interior del port.

Cala Morisca Garraf

La cala, ubicada entre penya-segats del Parc del Garraf, ofereix un aspecte semisalvatge i un bany en aigües transparents. Freqüentada per parelles i grups d’amics, l’accés es pot fer a peu des de la carretera C-31 o bé deixant el cotxe al pàrquing de pagament del restaurant.

Platja de Les Botigues

La platja més gran de Sitges, amb gairebé un quilòmetre i mig de llarg. S’ubica al nucli urbà de les Botigues, entre la carretera C-32 i la via del tren, i és una bona opció per canviar d’escenari i de ritme. Familiar però també ideal per a gent jove i parelles, amb tot tipus de serveis i fins a sis guinguetes a la sorra.

Platja de Garraf

Una altra gran opció per alternar amb les platges urbanes. Ubicada al nucli urbà del Garraf, és una platja amb un encant molt especial, marcada per un skyline únic que conformen les 33 casetes de pescadors i antics operaris de la línia de ferrocarrils, ubicades a la sorra, i les muntanyes de la serra de Coma Roja. Tranquil·la i familiar, és a només 15 minuts en cotxe de Barcelona i té parada de tren.

Platja de Vallcarca

La platja per gaudir del teu animal de companyia 

Platja Aiguadolç

Tranquil·la, familiar i amb una posició estratègica al costat del port d’Aiguadolç, aquesta platja és una aposta segura. Accessible a peu des del centre urbà, però ubicada en un extrem de la vila, té el valor afegit d’estar situada en un entorn natural que li confereix personalitat i la protegeix del vent.

Platja dels Balmins

La platja de Balmins té una ubicació privilegiada, entre el port d’Aiguadolç i el nucli antic. Urbana però amb un entorn natural que conforma tres petites cales amb vistes de l’skyline més fotogràfic de Sitges. Balmins, on es practica el nudisme, és un exemple del que representa Sitges: oberta, divertida i de colors, on tothom és benvingut i on es respira un aire de llibertat que no és fàcil de trobar.

Platja Sant Sebastià

Si busqueu una platja familiar on compartir espai amb la gent de la vila, aquesta és una de les millors opcions. De tradició marinera, com el barri on s’ubica, la platja de Sant Sebastià compta amb vistes privilegiades de l’església de Sant Bartomeu i és un punt d’entrada o sortida per visitar el nucli antic de Sitges.

Platja de la Fragata

Una de les platges urbanes més populars. Situada al peu de l’església parroquial de Sant Bartomeu i Santa Tecla, atreu principalment gent jove. Ubicada al costat del Club Nàutic, és també la platja preferida dels aficionats del voleibol.

Platja de la Ribera

Una de les platges més cèntriques i, per tant, més concorregudes. Amb ambient tot l’any, és un lloc estratègic per començar o acabar el dia. Tot cau a prop. Tot comença i acaba aquí.

Platja de la Bassa Rodona

La platja urbana amb més color i ambient, és un lloc per veure i deixar-se veure, amb un públic majoritàriament LGTBI. Bastant concorreguda durant l’estiu, sempre és un bon termòmetre de la vila i un bon lloc per entendre per què Sitges és especial.

Platja de l’Estanyol

Platja urbana situada davant del barri del Vinyet, en ple passeig marítim. Amb 366 metres, és una de les més llargues. D’ambient familiar, ofereix diversió a l’estiu gràcies al seus patins d’aigua i el seu espectacular inflable situat a 100 metres de la sorra.

Platja Riera Xica

Ubicada al costat de la platja de l’Estanyol, és una altra bona opció de platja urbana, menys concorreguda que les que es consideren més cèntriques. Familiar i tranquil·la, és una molt bona opció, sobretot en ple estiu.

Platja La Barra

Coneguda com la platja de les quatre illetes, aquesta platja, on la sorra i el mar semblen dibuixar un cor, és una opció animada i familiar per passar el matí, la tarda o la jornada sencera. Mai no falten serveis ni animació.

Platja de Terramar

Ubicada davant del barri residencial de Terramar, comparteix una estètica i una atmosfera molt similars a les de la Barra, amb quatre illetes artificials i un ambient familiar i relaxat.

Platja de Les Anquines

Ubicada davant de l’Hotel Terramar, es tracta d’una platja que es va crear de forma artificial als anys 20, justament per donar servei a l’hotel. Abraçada per dos espigons de pedres, la fisonomia de les Anquines afavoreix el bany amb poques onades i és molt freqüentada per famílies.

Platja Cap de Grills

Situada a l’extrem de ponent del centre urbà, la seva ubicació i el fet que en lloc de sorra tingui pedres rodones garanteixen una tranquil·litat i una solitud difícils de trobar a les altres cales. Aquí, com a Balmins, hi conviuen naturistes i banyadors. L’ambient i el sabor els posa el beach club Hola, sobretot les tardes i els vespres del diumenge.

Platja de l’Home Mort

Una de les primeres platges considerades d’ambient LGTBI del món. Parlem del 1930… Ubicada en ple parc natural, ofereix un escenari natural on no cal portar banyador. L’accés s’ha de fer a peu des de l’aparcament de l’antiga discoteca Atlàntida. Però l’esforç val la pena.  A més, la guingueta de la platja garanteix bona música i un bon ambient.

Cala la Desenrocada Sitges

Ubicada al costat de la platja de l’Home Mort, comparteix amb aquesta el seu entorn natural privilegiat, al qual només es pot accedir a peu. No cal banyador. El públic és majoritàriament LGTBI.